Connect with us

Uncategorized

Διπλό η Τριγλία στα Καμίνια

Νίκησε 2-1

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αρναρέλη ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα της Τριγλίας, οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα από τα Καμίνια καθώς επικράτησαν με 2-1 του τοπικού Ατρόμητου. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για το σωματείο από την Ανατολική Αττική, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Πέτρος Τσιγκούλης. Στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στο 32′ οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Ηλιούπολου ευτύχησαν να πετύχουν πρώτοι τέρμα με το Λοιζίδη. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αρναρέλης, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να σημειώνει δυο τέρματα στο 55′ και στο 90′ και να χαρίζει τη νίκη στη Τριγλία. Στο 82′ η διαιτητής της αναμέτρησης Αντωνίου (Αθηνών) απέβαλε το Μαζαράκη από πλευράς γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπελιάς, Γαβαλάς, Γεωργακόπουλος, Γεωργούλης, Μαζαράκης, Νταλάκος (46′ Σταθουλόπουλος), Λοϊζίδης, Δανάσης, Τριαναταφυλλίδης, Μυλωνάς (74′ Μανουλίδης)

ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιπόπουλος, Στάμπελος, Τσαγκάρης (46′ Ζέκιο), Κόρακας, Τσέλας, Σκαφίδας, Ράμου, Σπαγής (66′ Σκούρλας), Μάντζης, Αρναρέλης, Γκίκα

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply