Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό και κορυφή για Πανερυθραϊκό που… άλωσε το Χαλάνδρι

Published

on

Σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι των βορείων προαστίων και της κορυφής του 2ου ομίλου πανηγύρισε ο Πανερυθραϊκός που επικράτησε με 3-0 της Α.Ε. Χαλανδρίου και πλέον φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας ματς περισσότερο από τους Δόξα Βύρωνος και Ηλιούπολη.

Οι ‘κόκκινοι’ εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι πρασινοι δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή ημέρα και αφού πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους έφτασαν τις οκτώ νικες.

Το Χαλάνδρι με την ήττα αυτή βρίσκεται στην 5η θέση με 20 βαθμούς μαζι με την Αγία Παρασκευή.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γκριτζάς που πέτυχε δυο γκολ στο 57′ (μετά από ασίστ του Αντωνιάδη) και στο 85′ με σουτ, ενώ νωρίτερα ο Αντωνιάδης είχε γράψει το 1-0 (στο 12′).

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στο 80’ ο Μπαμπαλούκας και στο 85’ ο Θανόπουλος.

Διαιτήτευσαν οι Κατοίκος, Κασιμάτης, Γούναρης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Μέρτης (46’ Καγιώργης), Βέρρας (72’ Φελέκης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης (73’ Κανέλλος), Λουκάς, Τσίτσαρης, Κατσιούλης Α., Τζώρτζης, Παπάζογλου.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης, Μπρίλης (63’ Τσιούμας), Αντωνιάδης (88’ Τριανταφύλλου), Τσέβας.