Connect with us

6ος Όμιλος

Διπλό παραμονής το Κερατσίνι, 1-0 τον ΑΟ Καραβά

Published

on

Σπουδαία νίκη για το Κερατσίνι, που άλωσε το γήπεδο της Νίκαιας, κατάβαλλοντας με 1-0 τον ΑΟ Καραβά και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του. Αντίθετα οι Κοκκινιώτες πλέον χρειάζεται να κάνουν αγώνα δρόμου για να σώσουν την κατηγορία.

Λυτρωτής για την ομάδα του Φώτη Θανέλλα ο στόπερ Δούμουρας, που με σουτ στο 61′ χάρισε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στους “ροσονέρι”.

Με αρκετά νεύρα έληξε και από τις δυο πλευρές η αναμέτρηση, καθώς ο διαιτητής Ρεντίφης(Ανατολικής Αττικής) απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές, από τον Καραβά τους Ντούμπερετ και Φιαμέγκο στο 86′ και από το Κερατσίνι τον Μουκίδη στο 90′.

Διαιτήτευσε ο Ρεντίφης(Ανατολικής Αττικής).

AO ΚΑΡΑΒΑΣ(Βασιλής Σπάθας): Μπαντίκος, Κανελλόπουλος, Μύρκος, Ντούμπερετ, Φιαμέγκος, Παπανικολάου, Μπιλίμπασι(83′ Ευθυμιάδης), Λάμπρου(37′ Βλάχος), Νταουτάι, Νικολόπουλος, Μαρούδας(61′ Νέρες).

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Φώτης Θανέλλας):  Πίνης, Κοντογιαννάτος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Αγγελάκης, Τσαγκάρης(88′ Παπαδόπουλος), Τραορέ(76′ Αντζέλι), Μενδρινός(90′ Καλαμάρης), Σαουλιάς(76′ Λουβής), Ντούνιας,  Μουκίδη.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ