Connect with us

Uncategorized

Διπλό στην Κω ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Νίκησε 3-1

Published

on

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου κέρδισε τον ΑΟ Δικαίου μέσα στην Κω (3-1) μπαίνοντας γερά στο κόλπο της ανόδου!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αρκετός ντόρος γύρω από το παιχνίδι του ΑΟ Δικαίου με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Άπαντες στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν. μισή κατηγορία και ότι η αποστολή για την ομάδα τους έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας. Ωστόσο το συγκρότημα του Πέτρου Τσιγκούλη έδειξε χαρακτήρα και πέρασε με το «διπλό» από μια δύσκολη έδρα (3-1), αυξάνοντας παράλληλα τις ελπίδες του για άνοδο στη νέα κατηγορία. Πλέον, το σωματείο από την ανατολική Αττική βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, κρατώντας παράλληλα τη τύχη στα χέρια του.

Το. καθάρισε στο μισάωρο

Οι Λαυριώτες μπήκαν σεληνιασμένοι στο γήπεδο και κατάφεραν να κάνουν ότι χρειάζεται σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, δηλαδή να πετύχουν πρώτοι τέρμα. Αυτό σημειώθηκε στο 17′, όταν Ο Α. Γιαχάεβ βρήκε τον Βελετάκο ο οποίος με ωραίο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σαραπατσάνη γράφοντας το 1-0. Αυτό το τέρμα τόνωσε την αυτοπεποίθηση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 29′ πήραν σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Ο Β. Γιαχάεβ εκμεταλλεύτηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την ασυνεννοησία στην νησιώτικη άμυνα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Στο 38′ το έργο των νεοφώτιστων έγινε ακόμη δυσκολότερο αφού ο Ζ. Μποϊλης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Χρ. Μανουρά (Τρικάλων). Στην επανάληψη, η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ της πέτυχε και τρίτο τέρμα. Στο 68′, ο Βελετάκος βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 86′ με κεφαλιά του Χιούσι.

AΟ ΔΙΚΑΙΟΥ (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Χατζησουλεϊμάν, Συντιχάκης, Γκουντελίτσας, Χιούσι, Μποϊλής Ζ., Χατζηβασίλης, Μυλωνάς (76′ Πης), Μποϊλής Μ., Φυτάς (52′ Πανόπουλος), Σιώμος (46′ Κεφαλιανός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης, Τσίκλος, Τσομπανάκης, Γαντζούδης, Μπεργιάννης (47′ Τσιώλης), Πούλος, Γιαχάεβ Α. (69′ Παράσχος), Μούργος, Βελετάκος, Γιαχάεβ Β..

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply