Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό τα Σούρμενα στον Άλιμο

Published

on

Στη 2η θέση πίσω από την Ηλιούπολη πέρασαν τα Σούρμενα που επικράτησαν με 3-2 του ΑΟΤ Αλίμου στις καθυστερήσεις σε ματς που αφορούσε την 11η αγωνιστική.

Αντίθετα, ο ΑΟΤ Αλ΄μου που προσπάθησε αρκετά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από τον αγώνα μένοντας στους 15 βαθμούς και την 9η θέση.

Μόλις στο 29′ ο Καζαντζής έκανε το 0-1, για να έρθει ο Φατσέας 1′ αργότερα και να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 48′ ο Γιοματάρης έδωσε το προβάδισμα στα Σούρμενα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν 85′ με πέναλτι του Δράμπαλη.

Η ‘χρυσή αλλαγή’ του Βαγγέλη Μάλλιου, Γιαννόπουλος, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη αφού στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-3 μέσα σε αποθέωση.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Γιάννης Κουσάνας) Δράμπαλης, Πιπεράς (69′ Ιατρού), Προμπονάς (89′ Κακούτης), Στεργιάκος, Κολλινιάτης, Εστυλιανίδης, Χρήστου, Δημογιάννης, Γοργάκης, Χακράμα (79′ Βούζας), Φατσέας.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Βαγγέλης Μάλλιος) Καπακτσόγλου, Πρέκας, Κορκόλης, Ακριτίδης, Τσακύρης (88′ Γιαννόπουλος), Μπουγιούκος, Γεωργίου, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Γιοματάρης (70′ Θεοδώρου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply