Ε.Π.Σ.Α
Διπλό το Κουκάκι, 2-1 τους Λύκους Χαϊδαρίου
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την πορεία του στην πρώτη του σεζόν στην Α’ ΕΠΣΑ το Κουκάκι, που επικράτησε εκτός έδρας επί των Λύκων Χαϊδαρίου με 2-1.
Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 56′ ο Κουτσούμπας έκανε το 0-1. Ο Καρβελίδης στο 80′ έκανε το 0-2, με τον Στεργιάδη στο 90+1′ να διαμορφώνει το τελικό 1-2.
ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Αναγνωστόπουλος, Μουράτι, Στεργίου (43′ Φραϊδάκης), Δημακάκος, Ζαννάκης, Αλκια, Μπότης (65′ Κουτσοκώστας), Τσιρδήμος, Λιβάνιος (83′ Στεργιάδης), Αθανασόπουλος (83′ Ασπραδάκης), Ζυκολλάρι.
ΚΟΥΚΑΚΙ (Κωστας Πήλιουρης): Τσαρσιταλίδης, Σούκας (73′ Αλεξιου), Ελμαλί, Μαζωνάκης, Παπακωνσταντίνου, Πατερίτσας, Σταθελάκης (73′ Καρβελίδης), Μαγκάκης (83′ Μακρής), Αθανασίου (58′ Μπάκας), Κουτσούμπας, Νιτσάκης.

