Connect with us

Δυσκολεύουν τα πράγματα στον Βύζαντα…

Published

on

Απο την άτυπη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ η οποία πραγματοποιήθηκε βγήκαν αρνητικά συμπεράσματα.

Δύσκολα θα βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Κοσσυβάκη να είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Στα σημαντικά της άτυπης γενικής συνέλευσης συγκαταλέγεται το γεγονός ότι η εταιρεία πρέπει να εξασφαλίσει €67 χιλιάδες μέχρι τις 15/6 προκειμένου να παραμείνουν οι «κιτρινόμαυροι» στην κατηγορία.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Βύζας δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στον πρόχειρο οικονομικό απολογισμό ο οποίος έγινε για το διάστημα των τελευταίων 18 μηνών τα έσοδα ανέρχονται σε €416 χιλάδες και τα έξοδα σε €700 χιλιάδες, με το χρέος να ανέρχεται σε €284 χιλιάδες.

 

 

Τα παράπονα Κοσσυβάκη

 

Τη θέση του ξεκαθάρισε κατά την διάρκεια του απολογισμού πεπραγμένων ο μεγαλομέτοχος Κ. Κοσσυβάκης ο οποίος εξέφρασε την πικρία του για την συμπεριφορά εναντίον της διοίκησή τους από μερίδα των φιλάθλων κατά την αγωνιστική περίοδο.

Ο μεγαλομέτοχος θεωρεί ως επιτυχία την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Βύζας ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο.

Εξέφρασε τα παράπονά του για την έλλειψη ηθικής στήριξης από την Δημοτική Αρχή αλλά και για την τοπική κοινωνία η οποία στάθηκε απόμακρη στα της ομάδας με ουσιαστικά ελάχιστη παρουσία φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια.

 

 

Η πρόταση Κοσσυβάκη

 

Η πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να δημιουργηθεί μια δεκαπενταμελής επιτροπή η οποία θα βρει τα χρήματα τα οποία θα καλύψουν το απαιτούμενο ποσό για την αδειοδότηση της ομάδας.

Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα δυσκολεύουν, με διαγραφόμενη την άμεση αποχώρηση Κοσσυβάκη, την θέση της ομάδας σε εκκαθάριση και τον εν τέλει υποβιβασμό της στην Γ’ εθνική, ερασιτεχνική κατηγορία.

Από την επόμενη ημέρα, έκανε γνωστό ο μεγαλομέτοχος, θα συμβουλευθεί τους νομικούς του και θα παραδώσει τις μετοχές του στον Δήμο Μεγαρέων.

 

Η κατάσταση

 

Αναμένεται ένα καλοκαίρι ανακατατάξεων και εξελίξεων στον Βύζαντα με κατά πάσα πιθανότητα δραματικές εξελίξεις.

 

Οι διαπιστώσεις

 

Είναι μάλλον αδύνατον για τα Μέγαρα να συντηρήσουν ομάδα στην Β εθνική κατηγορία. Και η συνολικά πολύχρονη παρουσία των κ.κ. Τραγκουμανίδη και Κοσσυβάκη στην διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας αποδεικνύει το γεγονός

Οι οικονομικές εξελίξεις λόγω κρίσης εντείνουν και κάνουν πλέον φανερή την αδυναμία της τοπικής κοινωνίας

Με τις οικονομικές εξελίξεις λόγω κρίσης εξέλιπαν και οι «μεσίες» τους οποίους περιμέναμε για να τροφοδοτήσουμε την ποδοσφαιρική τοπική μας ματαιοδοξία.

 

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply