Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δωρεάν είσοδο στο Χαϊδάρι το Σάββατο με Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Ανταποκρινόμενοι στο πνεύμα που κυριαρχεί και για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που συμπαραστέκεται στην προσπάθεια, ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Σπίνουλας και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Σπύρος Λάμπρου, αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερη την είσοδο, χωρίς εισιτήριο, στον αγώνα με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, το ερχόμενο Σάββατο, ώρα 3.45 μμ., γήπεδο “Τ. Χαραλαμπίδης”.

 

Στόχος όλη η πόλη να καμαρώσει τα δικά της παιδιά που πρωταγωνιστούν.

 

Όπως τόνισε ο Σπύρος Λάμπρου, οι νεαροί παίκτες δεν έχουν άγχος, χαίρονται κάθε αγώνα, έχουν συνειδητοποιήσει την αξία τους αλλά ταυτόχρονα είναι και προσγειωμένοι, χάρη στην αθλητική κουλτούρα που τους έχει εμφυσήσει από μικρή ηλικία η οικογένεια του ΑΟ Χαϊδαρίου. Από τη μεριά της διοίκησης δεν ασκείται καμία πίεση και το κλίμα που οι παράγοντες θέλουν να επικρατεί είναι αυτό του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού. “Τα παιδιά αναδεικνύουν αξία και ήθος. Όπου πάει η ομάδα παίρνει συγχαρητήρια για την αγωνιστική εικόνα της και το ήθος της”, λέει ο κ. Λάμπρου.

 

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του ΑΟΧ δεν περίμεναν τόσο νωρίς αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας που εφάρμοσαν, δηλαδή η προώθηση γηγενών, μικρής ηλικίας παικτών στην πρώτη ομάδα. Φυσικά οι οικονομικές δυσκολίες δεν λείπουν και ο αγώνας τους να ανταποκριθούν είναι μεγάλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply