Connect with us

stoplekto

Δωρεάν εισιτήρια για το Ολυμπιακός- Μπεσίκτας

Published

on

« Στα πλαίσια της χορηγίας από την «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» μέσω του Δ.Συμβούλου κ.Βασιλειάδη Β. & της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» θα υπάρξει δωρεάν διάθεση εισιτηρίων προς τις ακαδημίες των σωματείων της Ένωσης μας.

Έτσι λοιπόν θα υπάρχει δωρεάν διάθεση εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ» την Κυριακή 9/8 και ώρα 21.00.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο ,δηλαδή στην είσοδο του γηπέδου στο Πάρκινγκ 3 (Χωμάτινο).

Υπεύθυνος υποδοχής των νεαρών αθλητών ορίσθηκε από την «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» ο κ. Γιώργος Κουνιάς (τηλ. 6973410283) μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!!!

Τα σωματεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους της τρέχουσας σεζόν οφείλουν να ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία: 1.Αποστολή με ΦΑΞ ή mail στην ΕΠΣΠ ( 210-4823363, mail: epsp@otenet.gr ) ή με mail στον κ.Κουνιά (info@kounias.gr) έως Πέμπτη 6/8 & ώρα 14.00, όπου θα γνωστοποιείται ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που επιθυμούν τα σωματεία με βάση τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αριθμό των αναγκών τους.

  1. Οι αθλητές οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με διακριτικά της ομάδας τους (φόρμες), αλλιώς δε θα επιτραπεί η είσοδος τους. Η κάθε ακαδημία έχει το δικαίωμα μέχρι τρεις (3) συνοδούς.
  2. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα ξεκινάει μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον χώρο του Πάρκινγκ3. Για τον συγκεκριμένο αγώνα τη Κυριακή 9/8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ η διάθεση θα γίνει τις ώρες 19.00 έως και 20.30.

Παρακαλούμε θερμά για τη πιστή τήρηση των παραπάνω».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply