Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνος για μεγάλα πράγματα, 2-1 εκτός τον Φωστήρα

Published

on

Σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, η Δόξα Βύρωνος επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί του Φωστήρα και κάνοντας το 4 στα 4 συνέχισε την εκπληκτική πορεία της.

Έφτασε έτσι τους 12 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Χολαργό. Ο Φωστήρας υπέστη την πρώτη του ήττα και απώλεια βαθμών και έμεινε στους 9 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 9′ ο Χρυσοστόμου έκανε το 0-1, ενώ στο 13′ ο Φερεντίνος έκανε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 48′ με τον Κραψίτη, ενώ ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κατσάρα με απευθείας κόκκινη στο 72′.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μουζάκης, Κόλλιας, Καραμπάγιας (46′ Δάρρας), Ανδριόπουλος, Καλογερόπουλος, Κατσάρας, Λιμήτσιος (86′ Σουλελές), Παπούλιας (46′ Κατίδης), Μπερνιδάκης, Πλουμάτος (68′ Λώλος), Κραψίτης.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Τζίνας, Δαρδαμάνης, Σκαρώνης (67′ Γκιόκα), Χαλβαντζής, Λιακόπουλος, Ρόπας (80′ Πάππος), Χρυσοστόμου (46′ Κιόσης), Αλμέιδα, Ταβάρες, Φερεντίνος, Μαυρίκος (42′ Παπαδόπουλος).