Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνος-Κενταυρος Βριλησσίων 2-0

Published

on

Στην 11η θέση με 20 βαθμούς έφτασε η Δόξα Βύρωνος που πανηγύρισε την έκτη της νίκη επικρατώντας με 2-0 του Κένταυρου Βριλησσίων. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία θεωρώντας ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς στρέφεται εναντίον της ομάδας τους. Στο 8 έγινε το 1-0 με φάουλ του Κοτόφ, με τον ίδιο παίκτη 4′ αργότερα να έχει δοκάρι. Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Θεοδωρίδη, με τον Οντβόγκ στο 68′ με πέναλτι να κάνει το 2-0 (το κέρδισε ο Δόσης). Στο 83′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε αφού αποβλήθηκε ο Μουσάι, με τον Κένταυρο να ολοκληρώνει το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Ένσι.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Πέτρος Μπόντζος) Τσιώτης, Μουσάι, Τασιουλης, Βουρλούμης, Ρεγκινίδης, Πιτσινός, Κοτοφ (89′ Χατζηπέτρος), Αγγελακόπουλος, Οντβογκ, Δόσης (90 ‘Γιακουμής), Τυράκης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Αγγελος Εμμανουηλίδης) Μπάτσας, Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Κολιός, Μπότσης (20′ λ.τρ. Δέτσης), Κουλιούρης (70′ Μέτσο), Μανίκας (90′ Δημητριάδης), Δαραμούσκας, Σκεντέρης (46 Θεοδωρίδης), Ένσι, Κωνσταντάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply