Connect with us

5ος Όμιλος

Δόξα Βύρωνος-Νέα Ιωνία 1-1

Published

on

Η αξιόμαχη και άκρως εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε η Νέα Ιωνία ανταμείφθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο αφού το προσφυγικό σωματείο κατάφερε να πετύχει το στόχο της παραμονής Το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Δόξα Βύρωνος αποτέλεσμα το οποίο αποδείχθηκε ιδανικό προκειμένου οι ”κυανοκίτρινοι” να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου αισθάνονται ικανοποίηση αφού μπόρεσαν παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν από την αρχή της σεζόν να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου. Ασφαλώς σημαντικό μερίδιο ευθύνης πιστώνεται στον Γιώργο Τσαμόπουλο οποίος μπόρεσε να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο παρουσίασε πολύ καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45′ με ωραίο γκολ του Αργυρίου για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 49′ ο Ζαφειράκης με πέναλτι.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος)Μουκέας, Κριεμμάδι, Χαλκιάς, Μπιρμπίλη, Ζίζηλας, Κασνέτσι, Γκουντελίτσας, Λέσι (79′ Παπαντζήμας), Τσαφταρίδης (51′ Σαλαπάτας), Ζαφειράκης (67′ Μενίκου), Λουσαράκης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος)Παναγιωτόπουλος, Τσιπλάκης, Ρόππας, Πρισιμιτζής, Νταϊφώτης, Κ. Βογατσάς, Καραχάλιος (90′ Ερέκι), Τύρπος, Αργυρίου (91′ Όγκμποε), Γεωργόπουλος, Νησαριώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply