Connect with us

3ος Όμιλος

Δόξα Νέας Μανωλάδας-Παναργειακός 3-1

Published

on

Η ήττα στο Λουτράκι την περασμένη αγωνιστική στάθηκε μικρή για να επηρεάσει την Δόξα Νέας Μανωλάδας αφού επικράτησε με 3-1 του Παναργειακού σκαρφαλώνοντας στην 2η θέση απέχοντας πλέον έναν βαθμό από την κορυφή. Αντίθετα, οι λύκοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην κορυφή ωστόσο θα πρέπει να περιμένουν το αποτέλεσμα της Σπάρτης με τον Κανάρη Νενητών. Στο 50′ ο Βατσής έγραψε το 1-0, για να έρθει ο Νικηφόρος στο 53′ να σεντράρει και ο Γκαμπρίτς με αυτογκόλ να κάνει το 2-0. Στο 74′ ο Τσόφλιος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπούνα μείωσε σε 2-1, με τους λύκους να έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Σωτηρόπουλος υπέπεσε σε χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσόφλιος όμως ο Καλλιακμάνης έδειξε την κλάση του λέγοντας όχι αποκρούοντας. Μάλιστα σαν να μην έφτασε αυτό ήρθε το πέναλτι πάνω στον Γεωργίου για να κάνει ακόμη δυσκολότερη την κατάσταση για το Άργος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΓΟύρμος ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Σπ. Αντωνόπουλος): Καλλιακμάνης, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Μπαρμπαρούσης, Βατσής (75’ Σκοτζάι), Μελετίδης, Νιφορόπουλος (84΄Αργυρόπουλος), Γούρμος (87΄Αδαμόπουλος)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Μπολάνο): Παπαδόπουλος, Μπούνας, Κολάρας, Γεωργίου, Γκάμπριτς (70’ Χόρβατ), Πούτσης, Νικλητσιώτης (37΄Τσόφλιος), Ευθυμιάδης (60΄Φασουλής), Ηρακλής, Γκατιάνγκα, Παντέλης