Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για τη Διάνα

Published

on

Δύσκολη νίκη με 1-0 για τη Διάνα Ηλιούπολης κόντρα στη μαχητική Ελπίδα Αγίων Αναργύρων σε ένα ωραίο παιχνίδι, το μοναδικό για τη 18η αγωνιστική της Α’Κατηγορίας σήμερα. Μπορεί το γκολ της αναμέτρησης να σημειώθηκε στο 85′, όταν ο Σάρρας σέντραρε και ο Καλουδιώτης με κεφαλιά νίκησε τον Αργυρόπουλο όμως το παιχνίδι δεν έμελλε να τελειώσει εκεί. Δύο λεπτά αργότερα οι αμυντικοί των πράσινων απομάκρυναν πάνω στη γραμμή προ του Καλουδιώτη και στις καθυστερήσεις έγινε η φάση του αγώνα από τους φιλοξενούμενους. Ο Τσονκόβ σούταρε δυνατά μέσα από τη περιοχή και ο Μενούνος κράτησε εντυπωσιακά μηδέν διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ, χαρίζοντας έτσι στους κόκκινους την ένατη φετινή νίκη. Στην επικίνδυνη ζώνη εξακολουθεί να βρίσκεται η ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Σάρρας, Παρασκευόπουλος, Νίκολι, Απέργης Α., Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας (72′ Λουτσάι), Μπαλαφούτης (88′ Μάντζιος), Χατζηστεφάνου, Σταθακόπουλος (53′ Απέργης Ν.).

Ελπίδα (Π.Μπόντζος): Αργυρόπουλος, Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Κότσαλης, Τσονκόβ, Τσιόκας, Τζεμάλι (88′ Λάμπος), Ντίμο (72′ Γαγάκας), Χαρατσάρης, Πετανάϊ (60′ Μαραζιώτης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply