Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Είχε… Γαζή ο Γκυζιακός

Published

on

Χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ, προκειμένου ο Γκυζιακός να ανεβάσει στροφές και να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση 10′ στη συνάντηση, όμως ο Πίστας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ανδρουτσόπουλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ομάδα των βορείων προαστίων άνοιξε το σκορ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Περυσινάκης. Η απάντηση των «οράνιε» ήταν άμεση, καθώς στο 14′ ο Χατζηγεωργίου ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Γάζης πήρε το. .. όπλο του σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα της ομάδας του. Στο 60′ ο Λούτσος θα μπορούσε να είχε δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στον Γκυζιακό, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ανδρουτσόπουλου. Στο 87′ ο Τσακνιάς βρήκε.. δίχτυα, όμως ο διαιτητής του αγώνα, Γεωργιάδης ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Βοηθοί του Γεωργιάδη ήταν ο Ρηγόπουλος και Σωμαρακάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι επισκιάσθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πίστα στο 24′. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο(!), ενώ ο παίκτης αμέσως μετά την αλλαγή μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

 

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Λαδικός, Οικονόμου, Παλαμάρας (84′ Ραμούνδος), Λούτσος, Γκόγκος, Ντίσιος, Λόλης (60′ Βασιλείου), Πίστας (24′ λ.τρ. Τσακνιάς), Χατζηγεωργίου, Γαζής.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Ανδρουτσόπουλος, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος (56′ Ντούρα), Μούζος, Περυσινάκης, Γκούμας, Μανίκας, Μπότσι, Καζάκος, Κουτσουβέλης (66′ Νένδος), Γκικόπουλος (46′ Κοντρέρας).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply