Connect with us

Uncategorized

Είχε Δερμιτζάκη ο Πανναξιακός 3-0 τον Διαγόρα

Published

on

Μπορεί ο Πανναξιακός να επικράτησε εύκολα με 3-0 του Διαγόρα Ρόδου, ωστόσο το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και αυτό διότι οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βλαστού υποτίμησαν το Δωδεκανήσιο συγκρότημα. Σε ακόμη ένα ματς οι «κυανόλευκοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Δερμιτζάκη ο οποίος πέτυχε δυο τέρματα ενώ αποτέλεσε και εκ των κορυφαίων του γηπέδου. Η αρχή έγινε στο 19′ όταν ο Κρητικός ποδοσφαιριστής νίκησε τον Γιακουμάρο γράφοντας το 1-0.Με τη συμπλήρωση 59′ αγώνα ο Αθανασίου διπλασίασε τα τέρματα των Ναξιωτών, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 2′ των καθυστερήσεων ο Δερμιτζάκης. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βλάχου (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Κατσάνης, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Πετρόπουλος, Αριανούτσος, Καρούσης (88′ Χαμηλοθώρης), Αθανασίου (79′ Μπανακάκης), Κεμαβόρ (75′ Μπονιάκου), Δερμιτζάκης, Τερόλλι

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακούμαρος, Κενενούνης, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου, Κιόσκου, Πατούχος (70′ Λάππας), Μπαούρης (95′ Κωνσταντινίδης), Μαριεττάκης, Ιμεραλιλάι, Επιφάνης, Μπάρδης (82′ Καραγιάννης).

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply