Connect with us

3ος Όμιλος

Είχε Ηλιόπουλο η Καλαμάτα

Published

on

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Καλαμάτα μετά την ήττα στην Ελευσίνα, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟ Βάρδας. Παρότι η ‘Μπάρτσα’ καιγόταν για τους βαθμούς, η ‘Μαύρη Θύελλα’ επέβαλλε το ρυθμό της δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Από την άλλη, οι πράσινοι δεν ειχαν βαθμολογικό κέρδος από το συγκεκριμένο παιχνίδι παραμένοντας σε δύσκολη θέση αφού βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη. Κορυφαίος της συνάντησης ήταν ο Ηλιόπουλος ο οποίος μέσα σε ένα τρίλεπτο σημείωσε τα δυο γκολ που χάρισε τη νικη στην ομάδα του. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στις καθυστερήσεις ο Βραχνής.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Λιαμπότης-Πασπάτης (Αθηνών)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κώστας Σταματίου): Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Λαζάρου, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος (71′ Χριστοφιλέας), Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας (65′ Δημητριάδης), Τσάτσος, Καλαντζής (79′ Τσιφλίδης)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπετανάκης, Αποστολόπουλος (46′ Αγγελόπουλος), Ζέλιος, Σιδέρης (46′ Σαραντόπουλος), Βραχνής, Ανδριέλος, Νικολόπουλος (71′ Πολίτης), Ντόμας, Περ. Πολίτης, Κωνσταντινίδης, Γραμματικόπουλος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply