Connect with us

stoplekto

Εθνικός Πανοράματος- Κριός Ασπροπύργου 3-1

Published

on

Ο Κριός Ασπροπύργου αν και προηγήθηκε στο 43’ με τον Παναγιώτου , ηττήθηκε τελικά με 3-1 από τον Εθνικό Πανοράματος σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά παράπονα από το βοηθό Πλάκα. Στο 45’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον  Θεοδωρόπουλο, γκολ για το διαμαρτυρήθηκαν οι  του Κριού για οφσάιντ στο βοηθό Πλάκα. Ο Θεοδωρόπουλος σκόραρε  για δεύτερη φορά  στο 50’. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 68’ με τον Ζώτο, αλλά ο βοηθός Πλάκας το ακύρωσε για οφσάιντ, προκαλώντας νέα «θύελλα» διαμαρτυριών στις τάξεις του Κριού.

Οι γηπεδούχοι  «κλείδωσαν » το τρίποντο με ένα αυτογκόλ του Μίχου στο 79’. Στο 83’ ο Κριός έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Τόλα(2η κίτρινη), ενώ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Παναγιώτου(85’) και Βαλμά(89’).

Παράπονα έχουν  οι φιλοξενούμενοι και από τη διαιτησία του Μεντή.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κυρίου, Μπελαλής, Τσώνος(60’ Μπουλάς), Κούτρας, Κίσσας, Ντάη, Θεοδωρόπουλος, Λούφη(85’ Σουλιώτης), Δανιγγέλης, Σκαμαντζούρας, Ρόντε.

ΚΡΙΟΣ: Στεφανίδης, Σύρος, Καλοϊδάς, Σίνος Λ., Μίχος, Μασμαλίδης(86’ Πέππας), Βαλμάς, Τόλας, Ζώτος(80’ Συρίγος), Βάντζος, Παναγιώτου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply