Connect with us

stoplekto

Εθνικός: Χρήσιμα συμπεράσματα με Πανιώνιο

Published

on

Ένα από τα πλέον δυνατά τέστ ήταν για την ομάδα του Εθνικού  προπονητικού χαρακτήρα φιλικό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο..

Κόντρα σε μία ομάδα της Σούπερλιγκα που έπαιξε σχεδόν με όλους τους παίκτες της είναι πολύ εύκολο να βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα που πρέπει εν όψει των πλει οφ ανόδου με την πρώτη αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα απέναντι στο Χαιδάρι στις 11 Μαϊου.

Η ομάδα του κ. Χατζηαλέξη  έβγαλε αρκετά θετικά στοιχεία και στην άμυνα και στην επίθεση δεχόμενη αρκετή πίεση όπως ήταν απόλυτα φυσικό ,ενώ ένα επίσης καλό νέο είναι η επιστροφή του Πολυχρονίδη που ξεπέρασε ,όπως όλα δείχνουν την θλάση που τον ταλαιπώρησε και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει ρυθμούς.

Το ίδιο ισχύει και με τον Χέλη που κάνει απίστευτα σκληρή δουλειά στο κομμάτι της αποθεραπείας του και το πάθος που δείχνει για να προλάβει τα μπαράζ είναι πραγματικά απίστευτο..

Ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο σκορ, με τέρματα του Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Ο Εθνικός μείωσε με γκολ του Παυλάκη, όμως οι Μπούζας και Μπεγλεκτσής διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Πάνος, Παναγιωτούδης, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Γιάννου, Καμπάνταης, Μ. Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος.

Επαιξαν και οι: Ν. Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Γκορόγιας, Ξενιτόπουλος, Μπένας, Σύρος, Μαργιόλης, Παυλάκης, Σούφλας, Σάμιος, Λύγκος, Σταφσουλάι.

Επαιξαν και οι: Χέλης, Σαμιώτης, Σπήλιος, Τσαραούσης, Πολυχρονίδης, Μανουιλίδης, Μπουραΐμης, Γερόλυμος, Δασκαλάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply