Connect with us

Uncategorized

“Εκδίκηση” Παπασπύρου σε Μονεμβασιώτη η νίκη του Ηλυσιακού

2-0 ο Ηλυσιακός την Πεύκη

Published

on

Στην αναμέτρηση του Ηλυσιακού με την Πεύκη, το πρόσωπο στο οποίο ήταν καθηλωμένα όλα τα βλέμματα ήταν εκείνο του Δημήτρη Παπασπύρου. Και αυτό διότι ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Πάντως, ο έμπειρος προπονητής έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο, καθώς είδε την ομάδα του να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας (2-0). Με αυτή τη νίκη το ιστορικό σωματείο από του Ζωγράφου βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη θέση του στην βαθμολογική κατάταξη.

Τρομερή εκκίνηση

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12′, όταν ο Τσέπε γύρισε την μπάλα στον Κολοβό ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 34′ οι «κιτρινόμαυροι’ διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρις σε κεφαλιά του Τσέπε. Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μπει ξανά στο παιχνίδι, όμως ο Σεμερτζίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μαχαίρα. Παράλληλα, οι νεοφώτιστοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χριστόπουλου στο 89′ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης (Εύβοιας).

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μαχαίρας, Μητσόπουλος (88′ Ρίζος), Φίπε, Καραπιπέρης, Τσέπες, Αμανατίδης, Αγγελίνας, Αγγελόπουλος (65′ Τζώρτζης), Παππάς, Κολοβός (75′ Ιωσήπου), Βάσιλος

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Δράμπαλης, Σιέρρας (75′ Ζαχαράκης), Καλιακούδας (18′ Χατζής), Παπαγιώργης, Ψιλούδης (46′ Κακλαμάνος), Κωστάκης, Θανασάι, Μάτσος, Ιορδανίδης, Σεμερτζίδης, Χριστόπουλος.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply