Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ελευθερούπολη – Χαραυγιακός 3-2

Published

on

Μεγάλο ματς έγινε στην Νέα Ιωνία,όπου η Ελευθερούπολη επικράτησε με 3-2 του Χαραυγιακού. Οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Καρυπίδη στο 20′, άνοιξαν το σκορ για λογαριασμό τους, ενώ στο 30′ έγινε το 2-0, μετά από ωραίο σουτ του Βλασερού εκτός περιοχής. Το ονειρικό πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους κιτρινόμαυρους. Ο Βλασερός στο 42′ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, όμως ο Παϊζης απέκρουσε εντυπωσιακά, αλλά ο ίδιος ποδοσφαιριστής στην επαναφορά έγραψε το 3-0. Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 55′ με κεφαλιά ψαράκι του Γούση, το σωματείο της Ηλιούπολης μείωσε σε 3-1, ενώ με τον Μπρούνο στο 65′ ξαναμπήκαν γερά στο παιχνίδι της ισοφάρισης, μειώνοντας σε 3-2. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι, διατήρησαν με νύχια και με δόντια το υπέρ τους προβάδισμα, πανηγυρίζοντας με τη λήξη της συνάντησης μία σημαντική νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Μπουντούρη πάντως, διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 80′, αφού η μπάλα φαίνεται να βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου της Ελευθερούπολης. Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος και βοηθοί οι Τσαγκάρης και Ακριβός.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Παναγιωτόπουλος, Κοτροζίνης, Βαφειάδης(50′ Βλάχος), Πτερούντιος, Παπακουνάδης, Τσουτσουδάκης, Λουκής(80′ Τούσερτ), Καρυπίδης, Γερακάρης, Βλασερός, Τσίνεβιτς(46′ Μαρσέλο)

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παϊζης, Παπαδόπουλος(46′ Τόπι), Λυμπερόπουλος(64′ Κοροπούλης), Παπαδάκης, Μπιρμπιλής(86′ Κουλουρίδης), Τσούγκος, Τσαφταρίδης, Κρητικός, Γούσης, Μακρίδης, Μπρούνο

 

Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply