Connect with us

stoplekto

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων – Λυκόβρυση 3-2

Published

on

Δυσκολεύτηκε πολύ η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων να επικρατήσει της μαχητικής Λυκόβρυσης αφού το ματς έπρεπε να πάει στην παράταση γι αν αναδειχθεί τελικά νικήτρια η ομάδα των δυτικών προαστίων με 3-2. Αν και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4′ με το πλασέ του Σταγάκη, ύστερα από την σέντρα του Πετανάι, οι γηπεδούχου δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα ώστε να «καθαρίσουν» την πρόκριση. Έτσι οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν στο 80′ με το κοντινό πλασέ του Στούπα να κάνουν το 1-1 και να στείλουν το ματς στην παράταση. Εκεί όμως οι «πράσινοι» πέτυχαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης με το πέναλτι του Παούρη στο 98′, το οποίο είχε κερδίσει ο Γαγάκας από τον Ζέρβα και το κοντινό πλασέ του Γαλάνη στο 114′ κάνοντας το 3-1. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με το ωραίο σουτ του Μουκίδη από το ύψος της περιοχής που κατέληξε στο «Γ» της εστίας του Χατζάκη. Διαιτητές ήταν οι Μπακογιάννης, Καραγιαννίδης και Σκούρας (καλοί).

 

ΕΛΠΙΔΑ: Χατζάκης, Τσόνκοβ (79′ Στάθης), Πετανάι, Αντωνίου, Καραδημητράκης, Τσούτσουρας (17′ λ. τρ. Ναούμ), Μέμπλικας, Σταγάκης (61′ Γαγάκας), Παούρης, Κίτσιος, Γαλάνης

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Ζέρβας, Μιγκάκης, Χάρμπαλης, Αγγελής, Μινασιάν, Ραυτόπουλος Π., Μαρκομιχάλης (81′ Παππάς), Γρομιτσάρης, Ραυτόπουλος Δ., Παπαθανάσης (69′ Μουκίδης), Αποστόλου (61′ Στούπας)

 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

Επιμέλεια: Κ. Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply