Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ελπίδα από ατσάλι, 2-1 φρέναρε τον Παπάγο και σώθηκε

Published

on

Την νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων εντός έδρας με αντίπαλο τον Παπάγο, μία νίκη που της εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ, σε έναν αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την σημερινή του ήττα, ο Παπάγος διατηρούσε ένα αήττητο σερί 13ων αγωνιστικών.

 

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 14′, το σουτ του Κουλούρη απέκρουσε ο Μάρκου, με τον Παππά να προσπαθεί να διώξει προ της εστίας, αλλά να στέλνει κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

 

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 25′, έπειτα από πίεση ψηλά, ο Λάνη έκλεψε τη μπάλα, έδωσε εξαιρετική κάθετη στον Ζενουνλλάρι και αυτός με δυνατό πλασέ νίκησε τον Λάγιο για το 1-1. Στο 41′ την κεφαλιά του Ζενουνλλάρι απέκρουσε δύσκολα ο Λάγιος και από κοντά το πλασέ του Παππά κόντραρε τελευταία στιγμή.

Στο 42′, η εξαιρετική ψηλοκρεμαστή πάσα του Σπυρόπουλου έβγαλε τετ α τετ τον Κίτσο, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παπάγου. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου…

 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κουλούρης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Μάρκου έδιωξε, με την μπάλα να φτάνει στον Ρηγόπουλο, αλλά από πολύ καλή θέση σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 49′ ο Λάνη εκτέλεσε ένα φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και βρήκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας τον Σπυρόπουλο και εκείνος με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

 

Στο 53′ το σουτ του Μπεκίρι απέκρουσε με δυσκολία ο Μάρκου, με τον τερματοφύλακα της Ελπίδας να νικάει και ένα λεπτό αργότερα στο τετ α τετ τον Μπράτσο. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Κασβίκης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Μάρκου να διώχνει και πάλι εκπληκτικά.

 

Στο 69′ ο Ρηγόπουλος έκανε την ατομική ενέργεια, βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή και έκανε το συρτό σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

 

Στο 79′, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα, ο Τσοχαντάρης έβγαλε την κάθετη στον Κοτσίνη, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλεξενούμενων έδιωξε με υπερένταση.

 

Στο 94′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι με τον διαιτητή Μπαλογιάννη να δείχνει φάουλ εκτός περιοχής για χέρι. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ελπίδα να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη που της εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ!

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Μάρκου Χρ., Κοτσίνης, Γιαμαρέλος, Παππάς, Ντάκα, Σπυρόπουλος Παντ., Κίτσος (90′ Σπυρόπουλος Διον.), Μπάνη (57′ Κάβουρας), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι (73′ Μάρκου Αλ.)

 

Παπάγος: Λάγιος, Μπεκίρι (61′ Δρυμωνίτης), Γύπαρης (67′ Κωστόπουλος), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασβίκης, Μπράτσος (55′ Μυλωνάς), Κώτης, Ρηγόπουλος, Μεσίνι, Κουλούρης

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ