Connect with us

stoplekto

Ελπίζει ο Αργοναύτης 2-1 την Νίκη Ρέντη

Οι Ρεντιώτες υποβιβάζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας «τρίποντο» πέτυχε ο Αργοναύτης που κατέβαλε μέσα στον Ρέντη την τοπική Νίκη με 2-1 και πλέον ελπίζει βάσιμα στην σωτηρία του. Αντίθετα οι Ρεντιώτες όπως όλα δείχνουν υποβιβάζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Β’ Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι πιο αποφασισμένοι στο πρώτο μέρος άνοιξαν το σκορ με τον Κοκλιώτη στο 29’, έπειτα από ωραία συνεργασία που είχαν Ελ Κάντι και Ζηλάκος. Στην επανάληψη η Νίκη έκανε μεγάλη προσπάθεια να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, όμως το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κοκλιώτη στο 72’ έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι αν και έμειναν με δέκα στο 77’ λόγω τραυματισμού του Φακίνου και ενώ δεν υπήρχαν αναπληρωματικοί στον πάγκο, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 90’ με τον Μακρή, ενώ είχαν και δοκάρι στο 81’ με τον Χουτζιούμη.

Πολύ καλός ο διαιτητής Ορφανός που στο 93’ απέβαλε τον Χατζηγεωργίου(2η κίτρινη).

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ντόντι, Φράγκος, Χατζηγεωργίου, Τσιρογιάννης Β., Πήλιουρης, Χουτζιούμης, Φακίνος, Τσιρογιάννης Α., Τσελίκας(70’ Μαρμαρίδης), Μακρής, Σιδεράς.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Ντότνα, Παπαφακλής, Ντζούρας, Σοφιανός, Γεωργάνης, Σταμπουλίδης(83’ Δημητρόπουλος), Σπαρίδης, Καραμάνογλου, Κοκλιώτης, Ελ Κάντι(73’ Τσακιράκης), Ζηλάκος(87’ Μαγγασιάνος).

 

Φώτης Περιφάνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply