Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εμειναν στο 1-1 Αλσούπολη και Τριφυλλιακός

Published

on

Σε ένα ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, Αλσούπολη και Τριφυλλιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Αλσούπολη έχει πλέον 50 βαθμούς και υποχώρησε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Λαύρα, ενώ ο Τριφυλλιακός με 44 βαθμούς παραμένει στην τέταρτη θέση, βλέποντας τη διαφορά από την τρίτη θέση να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς.

Στο 45′ με αυτογκόλ του Ιωαννίδη έγινε το 0-1. Στο 63′ η προσπάθεια του Νίκου μετά από παρέμβαση του γκολκίπερ σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο 70′ ο ίδιος παίχτης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Σούνας, Ανδρέου, Κουλάι, Φειδάκης (46′ Δημητρακόπουλος), Ιωαννίδης, Κλωνάρης, Οκσίσογλου, Καφούσης, Μάκρας, Νίκου, Τρούσης (57′ Καλέμης)

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Καραγρηγόρης, Λιάπης, Τσιάτσος, Σιγκιρίδης (77′ Μάκρας), Μαρκούσης, Πανταζής, Βιτζηλαίος, Πορφυρόπουλος, Κωνσταντάκης, Σαντικάι, Ζάχαρης.