Γ Εθνική
Εμειναν στο 1-1 Αμαρυνθιακός και Δόξα Βύρωνος
Ο Αμαρυνθιακός και η Δόξα Βύρωνος έμειναν στο 1-1, για τη 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα της Εύβοιας βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, καθώς στο 7’ ο Κασσιανός άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Στην επανάληψη ο Αμαρυνθιακός ανέβασε ρυθμό, πίεσε και στο 66’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Χατζηαθανασίου, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για να πάρει βαθμούς που θα τον ενισχύσουν στη μάχη της παραμονής.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)/Σκούτας (Φωκίδας)–Παγκαλίνης (Βοιωτίας), παρατηρήτρια: Κασκαντίρη (Δυτικής Αττικής)
ΓΚΟΛ: 66′ Χατζηαθανασίου-7′ (π) Κασσιανός.
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Τελατινίδης, Λαμάι, Πανίδης, Πατρώνης, Κατσιούλας (46′ Χατζηαθανασίου), Σιαράπης, Δημητρίου (75′ Παππάς), Τουλούμης, Μαρούδας, Κοτσοβός (84′ Ανοσίκε), Πλαστουργός.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Πάντος, Πάππος (84′ Βαμβακούσης), Γκεβέζος, Παρασκευόπουλος, Μαραγκουδάκης, Ρόπας Η., Κασσιανός, Ρόπας Κ. (90’+ Αγγελούλης), Αργυρίου, Αντωνόπουλος, Τσούμαρης.
ΠΗΓΗ: Eviasports

