Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ενίσχυση για το προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Η Δάφνη Π.Φαλήρου, έχει αποδείξει ότι προτεραιότητά της αποτελεί η βελτίωση της λειτουργίας των Ακαδημιών της και η ενίσχυση της με έμπειρους επαγγελματίες προπονητές και γυμναστές.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας με τρεις νέους τεχνικούς, οι οποίοι θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον επιτυχημένο επιτελείο μας.

Έτσι κοντά μας είναι πλέον, ο καθηγητικής προπονητικής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πειραιά και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας με ειδικότητες προπονητής ποδοσφαίρου και στίβου, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΣΜΑΣ. Είναι επίσης κάτοχος UEFΑ B license και UEFA A certified. Ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στο Αχιλλέα Τρικάλων και στο ΑΟ Αγρινίου. Έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες U15 και U13 της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, στην U13 του Εθνικού Πειραιά, όπως και στην U17 του Ατρόμητου Χαλανδρίου. Εργάστηκε επίσης ως προπονητής στην ανδρική ομάδα του Πειραϊκού (Β’ ΕΠΣΠ), ενώ βρέθηκε και στα Τρίκαλα, τόσο ως βοηθός στην πρώτη ομάδα (Γ’ Εθνική), όσο και ως προπονητής της U13. Επίσης διετέλεσε τεχνικός στην U15 της Αθλητικής Ενωσης Τρικάλων. Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία του Βασίλη Λάκη, ενώ υπήρξε τεχνικός διευθυντής και προπονητής στο Panathinaikos soccer school Αλίμου. Τέλος έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου Ηλιούπολης και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Καλλιθέας.

Επίσης, καλωσορίζουμε στις Ακαδημίες μας, τον ΤΑΚΗ ΚΟΥΣΗ, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Έχει διατελέσει προπονητής στην πρώτη ομάδα του Κερατσινίου στην Δ΄Εθνική, ενώ είχε την ακαδημία του Φοίβου Αργυρούπολης, είχε συνεργαστεί με τις ακαδημίες του ΑΟΝΑ (U14, U15, U16, U17), τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Ηλιούπολης (U12, U13), καθώς και του Κεραυνού Γλυφάδας (U17), όπως και την Ακαδημία του ΑΟ Λαύρας (U17). Υπήρξε για πολλά χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Πανιώνιου, ενώ διαγράψει σημαντική πορεία αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Χαλκηδόνα, Χαϊδάρι, Φωστήρα, Παναιγιάλειο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα και Αιολικό.

Τέλος, το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών μας θα το πλαισιώσει και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΟΣ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία απόκτηση του UEFA C. Έχει αγωνιστεί σε Μοσχάτο, Ποσειδώνα Γλυφάδας και Θρίαμβο Αθηνών, όπου είναι τώρα βοηθός προπονητή.

Η Δάφνη Π. Φαλήρου, καλωσορίζει τους τρεις νέους προπονητές και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο, αλλά και ταυτόχρονα υπεύθυνο έργο που αναλαμβάνουν.