Connect with us

stoplekto

Ενίσχυση στον Αστέρα Νίκαιας

Published

on

Η πολύ καλή πορεία του Αστέρα Νίκαιας τον έχει φέρει φέτος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να διεκδικεί επάξια την άνοδο στην Α’ Κατηγορία για πρώτη φορά από την ίδρυση του. Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν στην ενίσχυση του ρόστερ ώστε να δυναμώσει η ομάδα ακόμη περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Συγκεκριμένα απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές. Τον 19χρονο αριστερό μπακ Παναγιώτη Μαύρο που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Θύελλα Κορυδαλλού. Επίσης πήρε τον 23χρονο στόπερ Γιάννη Καλογερόπουλο, που ανήκει στη Δόξα Πειραιά, αλλά έπαιζε και αυτός ως δανεικός στη Θύελλα Κορυδαλλού. Η διοίκηση του Αστέρα ευχαριστεί τους ανθρώπους των Κορυδαλλιωτών για τη συνεργασία τους στη μεταγραφική περίοδο.
Στον αντίποδα παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Ψαρόπουλος που παραχωρήθηκε στον ΑΣ Δραπετσώνας, καθώς και ο Λαμπρινάτος που πλέον ανήκει στον Αστέρα Κερατσινίου.
Οι Νικαιώτες προετοιμάζονται για το ματς με την Αναγέννηση Μοσχάτου , με τον τεχνικό Άγγελο Σκανάτοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Μάνθο Πετράκη που αντιμετωπίζει ακόμα ένα πρόβλημα στα πλευρά

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply