Connect with us

5ος Όμιλος

Ενδιαφέρον για Εθνικό

Published

on

Χθες τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας κατατέθηκε εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα από ένα σχήμα που συμμετέχουν κάποιοι παλαίμαχοι και κάποιοι άλλοι (δεν είναι σωστό να αναφέρουμε εμείς τα ονόματα).

Για τα άτομα των Ακαδημιών που έχουν καταθέσει σχετική πρόταση στη τελευταία ανοικτή συνέλευση, η θέση μας παραμένει απολύτως σταθερή σε αυτά που είπαμε από την αρχή. Όποια αξιόπιστη πρόταση για το καλό της ομάδας κατατεθεί και προχωρήσει, θα έχει την στήριξη μας (και οικονομικά) στον μέγιστο βαθμό που μπορούμε με μόνες προϋποθέσεις την κατάθεση πλάνου και την διαφάνεια .

Εμείς γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν και την δουλειά που χρειάζεται να γίνει, πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που κατέθεσαν το ενδιαφέρον, γνωρίζουν την δυσκολία του εγχειρήματος και ελπίζουμε να καταφέρουν τελικά να καταθέσουν μια πρόταση για το καλό της ομάδας.

Με αυτή την εξέλιξη υποχρεωνόμαστε να αναστείλουμε εν μέρει τις επαφές, συζητήσεις και ενέργειες που είχαμε σχεδιάσει και ξεκινήσει, στους τομείς της στελέχωσης του οργανωτικού μας σχήματος, της προσπάθειας εξεύρεσης πρόσθετων οικονομικών πόρων για την λειτουργία της ομάδας, σε θέματα που αφορούν τα γήπεδα προπονήσεων και αγώνων και κυρίως στην αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας με παράλληλη διατήρηση ενός βασικού κορμού που πληροί τις προϋποθέσεις που θέλει η ομάδα. Η ενίσχυση είναι αρκετά επείγον θέμα, ειδικά όταν προσπαθείς να φέρεις στην ομάδα παίκτες που είναι περιζήτητοι σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ελπίζουμε η προσπάθεια του σχήματος αυτού να είναι αξιόπιστη και προχωρήσει για το καλό της ομάδας, και να μην αποδειχθεί κάποια «φούσκα» και αποσυρθεί, έχοντας απλώς λειτουργήσει ίσως για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά στην ουσία σαν «τρικολοποδιά» που καθυστερεί τις προσπάθειες να βρει η ομάδα τον δρόμο της.

Α. Βατίστας – Α. Γρηγοριάδης