Connect with us

stoplekto

Ενθουσιασμός στον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Αετό Κορυδαλλού ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ με τον Άγιο Ιερόθεο στον Κορυδαλλό.

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Για τον σημαντικό αυτό αγώνα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά .

Οι φίλαθλοι του Αγίου Ιεροθέου θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 1 και θα καθίσουν στις θέσεις δίπλα στο Κυλικείο.

Οι φίλοι του Αετού , αλλά και οι ουδέτεροι θα μπουν από την θύρα 2 .

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 € ενώ θα υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός των 5€  που θα διατίθεται σε φίλους του Αετού από τα γραφεία του συλλόγου .

*Αίσθηση προκάλεσε η είδηση της  λύσης της συνεργασίας  του Μανώλη Θωμόπουλου με  τον Αετό Κορυδαλλού παραμονές του μπαράζ ανόδου με τον Άγιο Ιερόθεο .

Ο έμπειρος πορτιέρο που επικοινώνησε μαζί μας τόνισε:

« Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση  για την συνεργασία , τους συμπαίκτες μου για την υπέροχη χρονιά  που είχαμε βγάζοντας την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ και ο  Αετός να πάρει την άνοδο. »

Έτσι τη εστία στον αυριανό αγώνα απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο θα υπερασπιστεί ο 18χρονος Παναγιώτης Καλογεράς που είχε παίξει και στο πρόσφατο ντέρμπι με την Οδηγήτρια