Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακό διπλό η Πέρα Κλουμπ, 4-1 τον Άγιο Θωμά

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και όντας πολύ ουσιαστική, η Πέρα Κλουμπ νίκησε εκτός έδρας τον Άγιο Θωμά με 4-1 και έκανε πραγματικά ονειρικό ξεκίνημα.
Οι γηπεδούχοι είχαν ανούσια υπεροχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν σχεδόν στο έπακρο τις ευκαιρίες τους και πήραν μεγάλη νίκη.
Στο 21′ ο Μουρδουκούτας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1. Με αυτογκόλ του Σμυρνιωτάκη στο 31’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, αλλά και πάλι ο Μουρδουκούτας στο 39′ έκανε το 1-2. Στο 64′ ο Θύμιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, με τον Κιόσι στο 66′ να κάνει το τελικό 1-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Φούνας, Θεοδώρου (73′ Τετώρος), Χριστιανός (46′ Κολοβός), Μαλάι, Χατζής, Ζαρκαδούλας, Αραπογιάννης, Τσινιάς, Γκόφας (69′ Παντιώρας), Ρέτσκα, Πετράκος.
ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Πιτσινής Σ. , Πιτσινής Μ. , Κατσουλάκης (51′ Κιρκασιάδης), Σμυρνιωτάκης, Ξένος, Κιόσι, Θύμιος (73′ Σαλτογιάννης), Ρίζος (83′ Λάγγαρης), Πολίτης Ν. (83′ Πολίτης Π. ), Σιάσος (83′ Μπίτι), Μουρδουκούτας.