Connect with us

stoplekto

Εξάρα τα Βριλήσσια

Published

on

Η άνοδος παραμένει διακαής πόθος στα Βριλήσσια που φιλοδώρησαν με έξι τέρματα εντός έδρας το Δάσος Χαϊδαρίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 χάρις σε αυτογκόλ του Γεωργακόπουλου στο 4′ και τέρμα του Ντέντια στο 7′ αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 13′ με πέναλτι του Κωστάκου. Από εκεί και πέρα το γήπεδο κατηφόρισε πολύ και ο Ντέντια αρχικά στο 20′ έγραψε το 3-1 του ημιχρόνου.  Στο 51′ ο Γκώνος είχε δοκάρι αλλά από το 60′ και έπειτα ανέλαβε δράση ο Παπαδόπουλος που πέρασε αλλαγή και σημείωσε χατ τρικ σκοράροντας στο 70′, το 87′ και το 89′ για το τελικό 6-1. Ισόβαθμα στη κορυφή με την Πέρα Κλουμπ και 44 πόντους είναι τα Βριλήσσια ενώ η ομάδα του Χαϊδαρίου παραμένει ουραγός.

Διαιτητές: Κορτέσης, Δρίβας, Μημίδης.

Βριλήσσια: Κουγιανός, Κυρκιλής, Γκότσης, Μπαντούνας, Γκρέκος, Χρήστου, Ντέντια, Βλάχος (46′ Λιάτης), Κάβουρας (60′ Παπαδόπουλος), Γκώνος, Σιούτης (79′ Κατσιμίχας).

Δάσος: Ροζάκος, Παπαναστάσης, Λαμπρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κωστάκος, Μποσγάς, Γώγιος, Καράμπελας (46′ Αποστολάκης), Χαλίλι, Λαδάς, Μπαντάς (50′ Ανδριόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply