Connect with us

Uncategorized

Εξάσφαιρος Αστέρας Μαγούλας (φώτο)

6-2 τα Λουκίσια

Published

on

Ο Αστέρας Μαγούλας βελτιωμένος σε σχέση με άλλες εμφανίσεις συνέτριψε σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας τα Λουκίσσια με 6-2.

Οι παίκτες του Αντώνη Πριόνα καλά στημένοι στο γήπεδο κατάφεραν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και επικράτησαν δίκαια.

Αντίθετα το συγκρότημα της Εύβοιας του Γιώργου Λάμπρου προσπάθησε για κάτι καλό αλλά βρέθηκε σε άσχημη ημέρα.

Στο 4′ ο Αλεξίου με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα 1-0. Επτά λεπτά αργότερα 11’ο Καρύδης με κεφαλιά έφερε το μάτς στα ίσια 1-1.

Ο Χρυσάφης με σούτ στο 32′ πέτυχε το 2-1. Ο Χρυσάφης έπαιξε το 1-2 με τον Κορνελάτο και ο τελευταίος με πλασέ 3-1. Στο 48′ ο Χρυσάφης κτύπησε το κόρνερ απο τα δεξιά και ο Μπιρμπίρης με κεφαλιά πέτυχε το 4-1. Στην συνέχεια στο 64′ ο Σαλαπάτας με σούτ πέτυχε το 5-1. Στο 86′ ο Πέττας ανέτρεψε τον Νταφόπουλο μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Παπαδόπουλος με πέναλτι μείωσε σε 5-2. Στο 90′ ο Οικονομόπουλος με σούτ πέτυχε το 6-2.

Διαιτητής Καρλατήλας Βοηθοί: Μιχαηλίδης-Τσότρας(Πειραιά).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Χάντης,Τριάντος, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Κορνελάτος, Μαρίνου, Αλεξίου, Δημητριάδης, Χρυσάφης, Λελούδας.

ΠΑΓΚΟΣ: Μπούγιας, Ιατρού, Πέττας, Ραπτοδήμος, Κουκάς, Οικονομόπουλος, Σαλαπάτας, Μπεχλής, Πάλλας, Εβερετ, Μανώπουλος Ι, Μανωλόπουλος Ν, Νερατζίνης.

ΛΟΥΚΙΣΣΙΑ(προπονητής Γιώργος Λάμπρου): Γενιτσαρίδης, Κουτσαύλης, Ντοβίνος, Προβής, Καρύδης, Γκίκας, Καλοχωρίδης, Κοσμάς, Δήμας, Κωνστάνγκας, Σπυρόπουλος.

ΠΑΓΚΟΣ: Κόλλιας, Ζαχαριάς, Αποστόλου, Ευσταθίου, Ντάμας, Νταφόπουλος, Μπογδάνος, Παπαδόπουλος, Ευσταθίου,Αγγέλου.

***Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού Νίκος Παπαδάκης, ο αντιπρόεδρος Στέλιος Κοντολαιμάκης, ο προπονητής Αποστόλης Λινάρδος. Επίσης ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μαρής του Μανδραικού, ο Χρήστος Παλιγκίνης.

Ακόμα σύσσσωμο το Δ.Σ του Αστέρα με τον πρόεδρο Αντώνη Ρόκκας, Κώστα Περαματζή, κ.α.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply