Connect with us

stoplekto

Εξαιρετική εκδήλωση από ΑΟ Κορυδαλλού

Published

on

Εκπληκτική σε ποιότητα θεματολογίας και βραβεύσεων αλλά και σε προσέλευση κόσμου,η γιορτή του ΑΟ Κορυδαλλός που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/2/2014 στο πνευματικό κέντρο Κορυδαλλού,με αφορμή την κοπή της ετήσιας πίτας του συλλόγου.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αγιουταντης τόνισε πως ‘’η ομάδα του Κορυδαλλού πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά , πρώτοι στόχοι είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση των ακαδημιών και η παραμονή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία Πειραιά,,
Μεταξύ άλλων δήλωσε πως βαδίζουμε με φιλοσοφία μας το ‘’ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,, και ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μαζί τον Κορυδαλλό πρότυπο ομάδας στον Πειραιά.
Στα πολιτιστικά πλαίσια ο ΑΟ Κορυδαλλός επέλεξε να βραβεύσει για την φετινή χρονιά
1) Τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και την συντοπίτισσα πρόεδρο τους Λιάνα Μαϊλη για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και για το πλούσιο έργο τους!
2) Τον αθλητικογράφο και αγωνιστή δημοσιογράφο για την προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία Παύλο Γερακάρη.
3) Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα δεν λησμόνησε τους δικούς της ανθρώπους, μέσα σε σεμνές αλλά γεμάτες συγκίνηση στιγμές βραβεύτηκαν οι παλιοί άσοι του συλλόγου.
α) Ισαάκ Αλμανίδης
β) Γιώργος Κατσιώλης
4) Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα καλέστηκε για βράβευση ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Νίκος Χοχλάκης αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους ότι η ομάδα τιμά όλους αυτούς που ανιδιοτελώς εργάζονται για αυτήν.
5)Τους χορηγούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ γαλακτοβιομηχανία και AUTOVISION KTEO.
6)Τους αθλητές της που διέπρεψαν στις μαθητικές τους επιδόσεις.
α) Γιάννης Ζαχαρίου Χαροκοπειο Πανεπιστήμιο
β) Γρηγόρης Λέλης Γεωπονική Σχολή
7)Για το τέλος ο ΑΟ Κορυδαλλός άφησε ίσως το ποιο ευαίσθητο κομμάτι των αθλητικών του υποδομών που δεν είναι άλλο από τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά του (ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ).Την βράβευση καλέστηκαν να κάνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας όπου προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου θέλοντας να καταδείξουν ότι η ομάδα διαθέτει παρόν αλλά κτίζει και το μέλλον της.

Την ομάδα τίμησαν με την παρουσία τους από τον Δήμο Κορυδαλλού με επικεφαλή τον Δήμαρχο κύριο Σταύρο Κασιματη και οι κ.κ Δημόπουλος, Θανόπουλος, Βιδάλης, Γκόγκος, Μελάς, Διάκος, Καπιτσίνος, Χρουσαλας, Νικολεουτσάκος, Βράκας, Μακρινός και Μερεντίτης. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος τόνισε πως είναι περήφανος για την ομάδα του Κορυδαλλού και ότι είναι υποχρέωση του δήμου να προσφέρει με όλες του της δυνάμεις στο ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Παρουσία στην εκδήλωση είχε με αντιπροσωπεία της και η ΕΠΣΠ με τους Γιώργο Καραμπέτσο, Γιάννη Ποντίκη, Γιώργο Κουνια και Γιάννη Σταματάτο. Αίσθηση δημιούργησαν οι δηλώσεις του γραμματέα κύριου Γιώργου Καραμπετσου πως ‘’μακάρι να υπήρχαν πολλές ομάδες στον Πειραιά σαν τον Κορυδαλλό, όλα θα ήταν πιο όμορφα ,,

Την εκδήλωση τίμησαν με αντιπροσωπεία τους και οι παλαίμαχοι Πειραιά με επικεφαλής τον κύριο Μάκη Τσιρμπα.
Ακόμη παρεβρέθηκαν ο μέχρι πρότεινος προπονητής της ομάδας Σάκης Καλόγερόπουλος από την Θύελλα Κορυδαλλού ο κ. Πέτρος Νικολαίδης, από τον Αστέρα Νικαίας ο κ. Βασίλης Τσίτουρας από την Αρμενική ο κ. Σόλων Νουρτζιανιάν ο προπονητής της ΑΕ Ολυμπιάδας-Μ. Αετού και πρώην προπονητής του Κορυδαλλού κ. Δημήτρης Βουτσινάς, ο προπονητής του Αστέρα Νικαίας και πρώην προπονητής του Κορυδαλλού κ. Άγγελος Σκανάτοβιτς
Αυτή η πολύ όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply