Connect with us

Γ Εθνική

ΕΞΩΣΗ του ΑΟ Χαϊδαρίου από το γήπεδο Τ.Χαραλαμπίδης

Published

on

Την ακόλουθη ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Χαϊδαρίου, καταφερόμενος κατά της Δημοτικής αρχής για το θέμα του γηπέδου Τάκης Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά…

‘Έξωση’ του Α.Ο. Χαϊδαρίου από το Γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης”.

Με το παρόν κείμενο καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προσπάθεια εξώσεως του Α.Ο. Χαϊδαρίου από τη φυσική του έδρα, το γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης. Η δημοτική αρχή, με μοναδικό γνώμονα τη διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, αδιαφορεί πλήρως, τόσο για την ανδρική ομάδα και την εκπροσώπηση της πόλης στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, όσο και για την Ακαδημία μας, που απαρτίζεται από 420 παιδιά του Χαϊδαρίου, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των γειτονικών Συλλόγων.

Ενορχηστρωτής αυτής της προσπάθειας είναι ο γνωστός «Αντιδημαρχάκος» ο οποίος δεν μπορεί να αποβάλει το κόμπλεξ των 12 ημερών που τον ανέχτηκε ο οργανισμός του Α.Ο. Χαϊδαρίου, όταν, αντί για άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες, επιθυμούσε ομάδα λαϊκής βάσης, με χαμηλό μπάτζετ και κοινωνική πολιτική. Όργανό του σε αυτή την απαράδεκτη προσπάθεια, είναι ένας εργατοπατέρας, ο οποίος, όταν υπάρχει δουλειά, απέχει, αλλά όταν υπάρχει διαπλοκή και παρασκήνιο ενάντια στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, δηλώνει πάντα παρών. Πόσο σε έχουμε πληγώσει, βρε εργατοπατέρα της φακής, που αλλάζεις τους Δημάρχους σαν τα πουκάμισα που σου αγοράζουν άλλοι.
Φυσικά, δούρειος ίππος αυτής της προσπάθειας υπήρξαν οι λεγόμενοι «ΑΦΟΙ», οι οποίοι για την παροχή υπηρεσιών από τη δημοτική αρχή, ζήτησαν “υποστήριξη” (ή κάλυψη) στο νέο τους παιχνιδάκι, αφού κάθε χρόνο αλλάζουν χρώμα, σήμα και θέση στην κερκίδα. Ξεχνούν γρήγορα…αλλά επανήλθαν στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις.

Τελικά, θα μας κόψετε απόδειξη ή τιμολόγιο για την κάλυψη του «ανοίγματος» που έχετε; Ή θα καλυφθεί από τις αλλαγές των κωδικών του Αντιδημαρχάκου με τον εργατοπατέρα της φακής, ότι δεν υπάρχουν αρκετά για να πληρωθούν όλοι;
Γνωρίζουμε ότι βγαίνουν οι γνωστοί δημοτικοί σας υπάλληλοι στη γύρα (βγάζουν και φωτογραφίες, τόσο θράσος) για δήθεν χορηγίες και τα μοιραζόσαστε «μεταξύ σας». Βγάλτε κανένα βιβλίο πάλι. Το ξέρετε το κόλπο από την προηγούμενη θητεία σας. Από τη Γ’ στη Β’. Οι ΑΦΟΙ δεν γνωρίζουν όμως…

Τέλος, όλο το βάρος πέφτει στον Δήμαρχο, του οποίου η αποχή έχει μεγαλύτερη αξία από τη συμμετοχή του στην λήψη αποφάσεων. Τι και αν τον είχαν προειδοποιήσει οι πάντες, για το πάθημα της προηγούμενης θητείας του, από τον Αντιδημαρχάκο, με τις γνωστές ραδιουργίες του. Έλεγε σε όλους, «εγώ κάνω κουμάντο, γνωρίζω, έμαθα, δεν την ξαναπατάω». Έχουν περάσει 7 μήνες θητείας και έχει εκτεθεί πάνω από 10 φορές από τον ίδιο και τους συμβούλους του. Ποιος κάνει τελικά κουμάντο Δήμαρχε;

Αλλά σας έχουμε νέα:
Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, με έτος ίδρυσης το 1937, είναι δυνατός και θα σταθεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια ευτελισμού του ιστορικού παρελθόντος, του επιτυχημένου παρόντος και του λαμπρού μέλλοντος.
Καλούμε όλο τον πολιτικό κόσμο, τους φιλάθλους μας και τους πολυάριθμους γονείς των Ακαδημιών, να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας, ενάντια στο πολιτικό αλισβερίσι κατά της ομάδας μας, κατά των παιδιών μας.
Είστε αυτόπτες μάρτυρες στην «εύνοια» κάποιων πολιτικών σωματείων, πόσοι κάνουν προπόνηση, σε πόσο χώρο και σε τι αριθμό.
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου μας, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας, για τους αθλητές μας. Και είναι μόνο η αρχή…

Με σεβασμό στην ιστορία,
ΔΣ Α.Ο. Χαϊδαρίου
#87ΧρόνιαΙστορίας #ΑΟΧΑΪΔΑΡΙΟΥ #ΜαζίΠιοΔυνατοί #ΤοΚαμάριΤηςΠόλης