Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Επέκταση συνεργασίας με Γρίμπιλα Παναγιώτη ο Ηρακλής Νίκαιας

Published

on

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε το ΔΣ του Ηρακλή Νίκαιας.


Στήν ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τήν επέκταση της συνεργασίας, με τον περσινό άτυχο λόγω τραυματισμού Γρίμπιλα Παναγιώτη, βρίσκεται η διοικηση του Ηρακλή Νίκαιας.
Ο έμπειρος αμυντικός που έχει αγωνιστεί σε Α.Σ.Νέου Φαλήρου,Α.Ε.Νεάπολη,Πήγασο Αγ. Διονυσίου,Α.Ε.Θύελλα – Αχιλέας Κορυδαλλού, Αστυπάλαια, ήρθε στην ομάδα μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και παρά τον τραυματισμό του στίς 4 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο Κερατσινίου “Σιταποθήκες” και στήν ήττα του Ηρακλή με 1-0 απο τον Άρη Αμφιάλης, ήταν συνεχώς στο πλευρό των συμπαικτών του, παρότι ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την ομάδα όπως επιθυμούσε μέχρι το τέλος της σεζόν.
Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον εξαιρετικό χαρακτήρα που διαθέτει και το μεγαλείο ψυχής και θυμίζοντας τον θείο του Μιχάλη Γρίμπιλα μεγάλη μορφή και για πολλά χρόνια αρχηγό στήν ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας, που έβαζε πάντα την ομάδα με το αστέρι στο στήθος πάνω από όλους και απο τον ευατό του.
Παναγιώτη ολοι στην ομάδα σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας και στίς 19 Αυγούστου σε περιμένουμε ετοιμοπόλεμο κοντά μας.