Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου ο Κώστας Ελευθεριάδης

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου…

Γύρισε «σπίτι» του

 

Η μεγάλη επιστροφή ακούει στο όνομα του Κώστα Ελευθεριάδη. Ο έμπειρος άσσος μετά απο 2 χρόνια στον Άρη Καλαμακίου, επιστρέφει στην ομάδα της φανέλας της οποίας φόρεσε για έξι ολόκληρα χρόνια ,γνωρίζοντας μεγάλες νίκες και σημαντικές επιτυχίες.

Ο 31χρονος μεσο-επιθετικός επέστρεψε στην οικογένεια του, μετά απο επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας μας Τάσο Τσακόγιωργα και να είναι πολύτιμο “γρανάζι” στην προσπάθεια που θα κάνει η Θύελλα για άμεση επιστροφή στη Α΄Κατηγορία.

Ο Ελευθεριάδης την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε 2164 λεπτά έχοντας σημειώσει και έξι τέρματα. Προκειται για πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει “φάει με το κουτάλι” τα γήπεδα, ενώ είναι απο τα καλύτερα παιδιά που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας μας.

Αγωνίστηκε στην Θύελλα απο την περίοδο 2015-2016 έως και το 2021-2022, οντας βασικός στέλεχος με όλους τους προπονητές της Θύελλας.

Ο Ελευθεριάδης με την εμπειρία του θα βοηθήσει και τα νέα παιδιά να αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζεται.

Να σημειώσουμε ότι έκανε και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηλιά Τζεμόπουλου, που έχει πλέον στη διάθεση του, ένα παίκτη που μπορεί να του δώσει μεγάλη ποιότητα.

Κώστα καλως ήρθες στην οικογένεια της Θύελλας. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας