Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανερυθραϊκός

Published

on

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ερυθραία όπου ο τοπικός Πανερυθραϊκός να επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Ηλιούπολης, η οποία τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα παίχτες. Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο 12′ έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Ζουμπουνέλη, Δωματιώτη και Γεμιστού, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Στο 30′ ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων από πλασέ του Αντωνιάδη που διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάππος άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα και στο 75′ ο Λιοσάτος ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή με σουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Αντωνιάδης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Κωνσταντάρα αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι απέναντι στον Ζουμπουνέλη που κάθισε υποχρεωτικά κάτω από τα γκολπόστ αφού είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.

Πανερυθραϊκός (Α.Τσιμπάκης): Μολφέσης, Σουμελίδης, Οικονομάκος (20′ Γκρίτζας), Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Χατζής, Αντιόλ, Γιαννόπουλος Δ. (73′ Μπρίλης), Παπαθανασίου, Αντωνιάδης, Λιοσάτος (83′ Γιαννόπουλος Γ.).

Ηλιούπολη (Μ.Δωματιώτης): Κωνσταντάρας, Ζαμπάρας, Γάγγος, Λιάκος (46′ Αναστασάκης) Χουχουλής, Κάππος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης (80′ Θάνος), Ορφανός (73′ Στεφάνου), Δωματιώτης, Γεμιστός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply