Connect with us

6ος Όμιλος

Επέστρεψε στις “τριάρες” η ΑΕΚ

Published

on

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο κόντρα στον Περαμαϊκό και επικράτησε άνετα 3-0 μπροστά σε 5.000 φίλους της, παραμένοντας πρώτη στον 6ο όμιλό της Γ Εθνικής και αυξάνοντας τη διαφορά της απ’ το δεύτερο Ηρόδοτο στους δέκα βαθμούς.

Όπως στα περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έτσι και σε αυτό, η Ένωση ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του Περαμαϊκού, που… κλείστηκε στην άμυνα του. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φιλοξενούμενοι έμεναν με 7 και 8 παίκτες μέσα στην μεγάλη τους περιοχή, προσπαθώντας να κάνουν αντεπίθεση μόνο με έναν. Ο “δικέφαλος” έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά το σκορ άνοιξε στο 35′ με το αυτογκόλ του Μώτου, τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

 

Η Ένωση μπήκε ιδανικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ανάκογλου να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με ένα πολύ όμορφο πλασέ (48′). Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στην συνέχεια για τους “κιτρινόμευρους” που έχασαν πολλές ευκαιρίες (όπως το τετ-α-τετ του Ανάκογλου στο 62′), για να έρθει ο Ντακόλ στο 68′ και να διαμορφώσει το 3-0.

 

Μοναδικές δυσάρεστες ειδήσεις για την Ένωση, το ότι ο Δέλλας αναγκάστηκε να προβεί σε δύο γρήγορε αλλαγές λόγω τραυματισμού. Ο Σταθάκης αποχώρησε νωρίς, ενώ ο Αργυρίου βγήκε στο ημίχρονο.

 

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Σταθάκης (5ʼ λ.τρ. Αργυρίου) (46ʼ λ.τρ. Ντακόλ), Τσιρίλο, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Γροντής (78ʼ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς

 

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μώτος, Λαπατάς, Καραγιάννης, Μπάλας, Γεωργιάδης, Ερρίκος, Λαμπρινάτος (69ʼ Ιατρού), Χατζηγιαννάκος, Ντούλιας (54ʼ Σεβάι), Ανδριανόπουλος (17ʼ Καμαριάρης), Βεστάκης

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply