Connect with us

stoplekto

Επέστρεψε το ιστορικό Πέρα Κλουμπ

Νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στο μπαράζ – Φωνάζουν για την διαιτησία οι Καισαριανιώτες

Published

on

Παρουσία 600 και πλέον φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου το Πέρα Κλουμπ επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου Καισαριανής στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ και επέστρεψε στην Β’ κατηγορία της Αθήνας μετά από απουσία τριών ετών.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 34’ με τον Αγγ. Ποριώτη κόντρα στην ροή του ματς καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο 30λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος  οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη να αγωνιστούν με παίκτη παραπάνω καθώς ο ρέφερι Παππάς στο 48’ απέβαλε τον  Γεωργίου για μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο Θ.Β. γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και σαν να μην έφτανε αυτό στο 51’ ο ρέφερι «έκλεισε τα μάτια» σε ανατροπή του Θεοδούλου μέσα στην περιοχή. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων με πλασέ του Μουρδουκούτα  που σφράγισε ουσιαστικά το αποτέλεσμα.

Στο 78’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος Θ.Β.

 

Διαιτητές: Παππάς, Ακρίβος – Απτόσογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ.: Πρασάς, Δαμουλάκης, Αγριτέλης (70′ Πανάκης), Καραθανάσης, Γκιρλέμης, Ντουρμετάκης, Γιαννουλάκης (73′ Βουτζαλής), Γεωργίου, Λέντζας, Σγαντσός, Θεοδούλου (60′ Γκέντσεφ).

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Νάκος, Τζήμας, Ρακιντζόπουλος (67′ Παυλόπουλος Θ. Γ.), Θεοδωρίδης, Παυλόπουλος Θ. Β., Κούρτι, Ποριώτης Γ., Μαντής, Ντουμιτρίου (62′ Γεωργαλής), Ποριώτης Αγγ. (80′ Καλτσής), Μουρδουκούτας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply