Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επί ποδός το Χαϊδάρι για το ντέρμπι με Πετρούπολη

Αποκτήθηκε ο Τσεκούρας από Αττικό.

Published

on

Με το μυαλό όλων στραμμένο στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία “των κυανέρυθρων”. Ο κ. Δέδες δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Απόντες από τις προπονήσεις ήταν ο τραυματίας Καρώνας, ο Σταθόπουλος για επαγγελματικούς λόγους κι ο νεαρός Κακαράκης λόγω προσωπικών προβλημάτων. Αντίθετα οι Τσώνης, Ρούπι και Πανούσης που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα…

Ταυτόχρονα, στο περιθώριο της παραχώρησης Τσούκη στην Κόρινθο, η διοίκηση κινήθηκε με πλήρη μυστικότητα και προχώρησε στην πρώτη φετινή της μεταγραφή. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ο πολύ αξιόλογος 25χρονος σέντερ φορ Δημήτρης Τσεκούρας. Ο Τσεκούρας αγωνιζόταν μέχρι το Δεκέμβριο στον Αττικό και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ τη φετινή προσπάθεια του ΑΟΧ για διάκριση. Τα έγγραφα του δελτίου του είναι έτοιμα, όμως λόγω της αργίας των Θεοφανείων ο παίχτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη αγωνιστική.

Τέλος, η διοίκηση του ΑΟΧ καλωσορίζει το σωματείο του Άρη Πετρούπολης και εύχεται να γίνει ένα παιχνίδι που θα είναι διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, απευθύνει κάλεσμα στους Χαϊδαριώτες φιλάθλους για μαζική παρουσία στο κυριακάτικο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στις 3:00 μ.μ. στο “Τ. Χαραλαμπίδης” στην Ιερά Οδό. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν μεγάλη ανάγκη τη συμπαράσταση του κόσμου κι αν ο καιρός το επιτρέψει όλοι ελπίζουν ότι το “Τ. Χαραλαμπίδης” θα είναι κατάμεστο.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply