Connect with us

stoplekto

Επεισοδιακή Γ.Σ. στους Νέους Ευγενείας

Published

on

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι Νέοι Ευγενείας , όπως φάνηκε και στην προχθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση που ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή .

Ανταλλάχθηκαν βαριές κουβέντες μεταξύ του τωρινού προέδρου Χρήστου Γρηγορόπουλου και του πρώην ηγέτη  Ναπολέοντα Τσαντζαρίδη με αφορμή την αλλαγή κάποιων φράσεων στην μαρμάρινη πλάκα του κτηρίου .

Ο  Χρ. Γρηγορόπουλος μιλώντας για το επεισόδιο τόνισε:« Ο συνήθης ύποπτος τίναξε τη Γενική Συνέλευση στον αέρα με το αισχρό λεξιλόγιο του . Είναι κρίμα για την προσπάθεια που γίνεται .Κάποιοι αποσκοπούν στην προσωπική τους προβολή και δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα .Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε πικραμένοι και  δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθούμε και πάλι διοικητικά με τον σύλλογο.»

  • Ψηφίστηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου. Ο μόνος που ψήφισε με επιφύλαξη ήταν ο Άρης Τσαντζαρίδης.
  • Ορίσθηκε εφορευτική επιτροπή για τις αρχαιρεσίες του συλλόγου που αναμένεται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες . Είναι οι  Άκης Πετρίδης, Αργύρης Σπυριδάκης και Κώστας Χατζηβασιλείου.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply