Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη το Χαϊδάρι με Καματερό

2-1 με σύρραξη στο τέλος

Published

on

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Χαϊδάρι που επικράτησε και του Καματερού με 2-1. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Καρώνας στο 3′, ο οποίος πήρε το. ριμπάουντ ύστερα από το σουτ του Σπίρο που χτύπησε και στα δύο δοκάρια της εστίας του Αποστόλου!

Οι φιλοξενούμενοι όμως έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Μανάρα στο 6′. Στο 35′ ο Σπίρο είχε ένα ακόμη δοκάρι, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο τέρμα που αναζητούσαν, όταν μετά από κόρνερ του Σπίρο στο 56′, ο Σουμελίδης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, αφού αποβλήθηκε στο 88′ ο Μιχαλόπουλος με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές ήταν οι Γρίμμας, Πασπάτης και Φωτόπουλος. Τέλος, μετά την λήξη της αναμέτρησης είχαμε μία μικρής έκτασης σύρραξη μεταξύ παικτών και φιλάθλων.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κορδάς, Σουμελίδης, Ρούσα, Μεσίνι, Αρβανίτης, Μπατής, Ρούπι (70′ Κακαράκης), Χριστούλης, Καρώνας, Σπίρο (86′ Πολίτης), Πανούσης (80′ Πλιακοστάμος)

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αποστόλου, Ανδριτσόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τρούπης (50′ Καζάντζης), Θεοδωρακόπουλος, Κλωνάρης (60′ Μόσχος), Τρακόσης, Μανάρας, Γεγές, Σαββάκης (73′ Πλατανιάς), Κουνάδης

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply