Connect with us

stoplekto

Ξύλο και δακρυγόνα στο Προοδευτική – Φωστήρας

1-1 το ματς

Published

on

Ύστερα από ένα αμφίρροπο και νευρικό παιχνίδι στη Νίκαια που στιγματίστηκε στο τέλος απο επεισόδια η Προοδευτική και ο Φωστήρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της football league 2.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 60′ ο Κούτρος κτύπησε το κόρνερ απο τα δεξιά και ο Παραράς με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο ΄90′ με τον Μπέλερη.

Στο τέλος του αγώνα ακολούθησαν επεισόδια απο φιλάθλους και την Αστυνομία με κυνηγητό στην γύρω περιοχή. Νωρίτερα οι άνδρες των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα οι παίκτες να βγούν εκτός και να πάνε μέσα στο γήπεδο για να προστατευτούν απο την έντονη μυρωδιά.

Τα επεισόδια δεν πήραν μεγάλη έκταση καθώς μετά το συμβάν και τις ψηλές που έριξαν οι άνδρες των ΜΑΤ σε ανυποψίαστους φιλάθλους  χωρίς να υπάρχει λόγος, τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούρας Δ. (Τρικάλων)

Κίτρινες: Πεταυράκης, Τεγούσης, Μπέλερης, Τζώνης, Κωξαράκης, Αργυρίου, Κούτρος, Κουσουρής.

 

ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος (Ευβοίας), Μανούρας Ν. (Τρικάλων)4ος: Μάγειρας (Ευβοίας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(προπονητής Γιάννης Δρακωνάκης): Μπαντίκος, Κουσουρής, Παπανικολάου, Μπελερης, Κωσταράκης, Επιτροπάκης(65′ Παναγιωτόπουλος), Κακαράς, Αργυρίου, Τεγούσης,Καλαιτζίδης,Κολιούσης(67′ Κορκάντελος).

ΠΑΓΚΟΣ: Παγώνης, Τζώρτζης, Κορκόντελος, Πλατίγκος, Λαζουράι, Βούζας, Παναγιωτόπουλος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης): Μπότος(78’λόγω τραυματισμού), Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τζώνης, Μπούμπας, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Στάμου(55’Κούτρος), Βαβάτσικος, Κάμπας.

ΠΑΓΚΟΣ: Μένιος, Βλάχος , Κούτρος, Καλέργης, Σαμπράκος, Μπιλίτσης, Μπράχος.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply