Connect with us

3ος Όμιλος

Επεισόδια, προπηλακισμοί και στο τέλος διακοπή στην Αχαγιά

Published

on

Απαράδεκτες σκηνές έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Αχαϊκής σήμερα στο παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας με τον Παναρκαδικό. Συγκεκριμένα στο 90′ όταν ο Κώτσιρας έγραψε το 1-0 οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας, τόνισαν ότι οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν να πηδήξουν τα κάγκελα και να μπουν στο γήπεδο, με τους διαιτητές να κινούνται προς τα αποδυτήρια και τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού να τους ακολουθούν. Μάλιστα, πριν να μπουν οι φιλοξενούμενοι στα αποδυτήρια υποστήριξαν ότι δέχθηκαν επίθεση με τους Τριμπόνια και τον Αρδάκη να τραυματίζονται.

Στη συνέχεια οι πράσινοι μπήκαν στα αποδυτήρια όπου παρέμειναν για αρκετή ώρα μέχρι να καταλαγιάσουν τα πνεύματα. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Αχαϊκής έχουν παράπονα από τη διαιτησία, ενώ την οργή τους φαίνεται πως διογκώνει το γεγονός ότι στην τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν ο Παναρκαδικός είχε επικρατήσει με 2-1 της Αχαϊκής…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 13′ με τον Κώτσιρα, με τον Αποσκίτη στο 62′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις  με υπέροχη προσπάθεια και πάλι ο Κώτσιρας. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αρκαδίας έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή, ενώ οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και απέχουν από την προνομιούχο 10η θέση τέσσερις βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιρώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΧΑΪΚΗ (Ανδρέας Ζήκος): Δρακόπουλος, Κωστής, Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου (82′ Αθανασόπουλος), Κυριαζόπουλος (46′ Ατματζίδης), Γιουβανέλης, Φούφουλας, Ντεντόπουλος, Αποσκίτης, Δημητρακόπουλος (75′ Καρράς)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Τζήλος – Καλογιαννίδης): Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Μπίσιας, Κώτσιρας, Δήμος, Καδάς (87′ Μέλος), Τριμπόνιας (70′ Πότια), Σταθουλόπουλος (75′ Βλαχοκυριάκος)

foto apo axagia

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply