Connect with us

5ος Όμιλος

Επική ανατροπή το Μοσχάτο- 2-1 μέσα στο Κερατσίνι

Published

on

Νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή για την ΑΕ Μοσχάτου, που λύγισε στο Σχιστό με 2-1 το ανήμπορο Κερατσίνι στο πειραιώτικο ντέρμπι και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου μόλις δυο βαθμούς από την κορυφή.

Μετά από ένα “άγονο” πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Θεόφιλου Καλύβα ευτύχησαν να προηγηθούν στο 62′, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντιρμίσι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ελέζι.

Εκεί ο τεχνικός του Μοσχάτου Βασίλης Σπάθας με τις γρήγορες αλλαγές που έκανε, κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να φέρει “τούμπα” το σκορ και να πάρει την πολύτιμη νίκη. Αρχικά ισοφάρισε ο πολύτιμος Βινίσιους στο 65′, για να πετύχει το “χρυσό” γκολ στο 77′ 0 νεοεισελθών Πουλάκης, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Πασαλίδη.

Οι νικητές στο 89’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του  Κοτσοβού με  δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Περράκης του  συνδέσμου Αθηνών.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ): Κούμπολα, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Τριμπόνιας (85΄Αγγελάκης), Βαττής, Νικολέτος(56′ Ζάχι), Χαλβατζίου (72′ Στρίγγας), Χαρίτος, Ελέζι, Χατζησοφρωνίου (82′ Καρέλης), Ντιρμίσι.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΘΑΣ): Γιώρας, Κορνελάτος(62’ Πουλάκης), Μανιδάκης(37’ λ.τρ. Ξυγκάκης), Φιαμέγκος, Ντουμπερέτ, Κατίδης, Νιζάμης, Βινίσιου,ς Ευθυμιάδης(62’ Κοτσοβός), Πασαλίδης(90’ Ρέντι), Ζελέκου.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ