Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Επική πρόκριση στα πέναλτι για τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση ο Ατρόμητος Πειραιά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αποκλείοντας στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1 τον ισχυρό Φαληρικό. Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν με το χορταστικό 3-3.
Οι Καμινιώτες προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Κοντάκου(1′) και Λουβή(36′), αλλά ο Φαληρικός έφτασε στην ισοφάριση με γκολ των Πέρρου(58′ πέναλτι) και Μπουζάλι(76′). Στο 84′ ο Ατρόμητος ανέκτησε πάλι το προβάδισμα με τον Λουβή, αλλά οι φιλοξενούμενοι έστειλαν το ματς στην παράταση χάρη στο γκολ του Μιτσάνι στο 91′.
Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι και έτσι στα πέναλτι φανερά πιο εύστοχος ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 4-1.
Διαιτήτευσε ο Ορφανός.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Δ., Κεσανίδης, Τζωρτζάτος, Μουρτζάκης, Σαουλιάς (46’ Κακαβογιάννης), Λουβής, Αυτζής, Μιρντίτα (90’ Μιρτνίτα), Μητρόπουλος (70’ Καρυώτης), Κοντάκος (68’ Γεωργίου).
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Γραίος, Αρώνης (113’ Μαυρίδης), Κάτσος (88’ Καζάλας), Μάρκου, Μπουζάλι, Καλλλέργης, Πέρρος, Λοϊζίδης, Μαριόλης (46’ Ντερκρικογιάν), Μιτσάνι, Σταθαράς (88’ Κεκάκος).