Connect with us

stoplekto

Επιμένει η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 2-1 την Λυκόβρυση

Published

on

Παλικαρίσιο διπλό 2-1 για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων επί της Λυκόβρυσης μέσα στην Μεταμόρφωση. Οι παίκτες του Φάνη Κασάπη είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μάρκο Ρόκο και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο άντεξαν διατηρώντας το -6 από τον δεύτερο Κένταυρο Βριλησσίων. Παράλληλα, έφτασαν τους 42 βαθμούς στην βαθμολογία και ξεπέρασαν για ένα πόντο τους τέταρτους, πλέον, ‘κυανοκίτρινους’.

Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης διανύοντας μεγάλη απόσταση και εκτελώντας τον Κέμπα στην αριστερή του γωνία. Οκτώ λεπτά αργότερα πάλι ο Ρόκο πήρε την μπάλα και με ωραία ατομική προσπάθεια βρήκε τον χώρο εκτός περιοχής για να στείλει την μπάλα στις… αράχνες! Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους ‘πράσινους’, αλλά στο δεύτερο μισό ήταν η στιγμή των γηπεδούχων να τα δώσουν όλα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 72′ από πάσα του Θάνου στην πλάτη της άμυνας και καλό τελείωμα του Κάντριου. Μάλιστα, είχαν και δοκάρι στο 68′ με τον Δρακόπουλο, ο οποίος πήγε να νικήσει πρώτος τον Δημήτρη Παπαδιώτη στο ντεμπούτο του.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Σαμοΐλης Δ., Βασιλάκης Χ.

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Γρομητσάρης, Κορδολαίμης, Θάνος (34′ Μηνασιάν), Αγγελής, Βαζλαματζής (46′ Καπλάνης), Σταματέλος, Μήτογλου (75′ Δαφνάς), Δρακόπουλος, Ραυτόπουλος Δ., Κάντριου.

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Παπαδιώτης, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Πανταζής, Πετανάι (72′ Χαντζάρας), Μπίντζος, Λάμπος, Ντίμο, Ρόκο (86′ Φλωράκης), Κουτσουρούπας (90′ Καλαμποκανάς), Στάθης.