Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Επιστρέφει από την Κρήτη με την άνοδο στις αποσκευές ο Μανδραϊκός 1-1 με ΑΟ Τυμπακίου

Published

on

Πανηγυρίζει η πόλη της Μάνδρας καθώς η τοπική ομάδα επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα και την ερχόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική  καθώς στον σημερινό αγώνα με το ν ΑΟ Τυμπακίου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και τερμάτισε δεύτερη στον 7ο όμιλο των αγώνων μπαράζ . Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Κρητική ομάδα θα δώσει και αυτή το παρών στο ίδιο πρωτάθλημα.

Οι ομάδα του πρωτομάστορα Άκη Τζουμερκιώτη άνοιξε το σκορ στο 24΄με τον Χαλβατζίου που σούταρε μέσα από την περιοχή και νίκησε τον τερματοφύλακα Χρήστου για το 0-1 με τον Παπανδρέου στο 53’ να ισοφαρίζει σε 1-1 σκορ που παρέμεινε ως το τέλος κάνοντας χαρούμενους και τους δυο αντιπάλους που πανηγύρισαν την επιτυχία τους δεόντως.
Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου.

ΑΟΤ: Χρήστου, Σαβουιδάκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης (60′ Γερακιός), Λούσι, Μεϊρέλες, Στεφανάκης, Παραθύρας (46′ Αριστεινίδης), Μεταξάκης (71′ Γρηγοράκης), Παπανδρέου (88′ Τσακιράκης), Χαϊντίνι (88′ Σμαραγδάκης)

Μανδραϊκός: Μαβίδης, Λογοθέτης Α., Φραγκόπουλος (83′ Γούκα), Λαμπρίδης, Παντίδος, Γεωργιάδης (77′ Λογοθέτης Φ.), Λέλουδας (65′ Γκαβζίδης), Γιούκαρης, Πετσίτης, Πασαλίδης Χ., Χαλβατζίου (83′ Φυσαράκης)

Δείτε παρακάτω τον αγώνα σε παραγωγή Crete2day