Connect with us

stoplekto

Επιστροφή στις νίκες για Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο γήπεδο Γ. Ρουμελιώτης ο Ηρακλής Ελευσίνας επικράτησε του Αίαντα Παραλίας με 3-1. Η ομάδα του Κατσάφαρου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ με όμορφη ενέργεια του Ζήλου στο 4’ (1-0). Στο 25’ ο Δρούγος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 40’ με τον Myco και μείωσαν σε 2-1 και τρία λεπτά αργότερα έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο Γ. να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα καθώς το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Φωτιάδη.

Στην επανάληψη ο Αίας μπήκε δυνατά έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Μyco στο 51’ που εξουδετέρωσε ο Φωτιάδης , αλλά ο Ηρακλής σε μια οργανωμένη αντεπίθεση με τον Μεχμέτ- Ογλου στο 55’ πραγματοποίησε το 3-1 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Καλός ο ρέφερι Κορδολαίμης που έκανε σήμερα ντεμπούτο στην Ένωση Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Μαντή και Πουλακάκη .

 

Ηρακλής Ελευσίνας: Φωτιάδης, Πέππας, Μακρής, Κυριακίδης, Μουατζίρι(46’ Λένα), Δρούγος, Βάσσης, Παπαδόπουλος, Ζήλος, Μεχμέτ-Ογλου, Μούτας(80’ Αξιώτης).

Αίας παραλίας : Δήμας, Πουμελίδης, Χλήνος(46’ Μπόκος), Αμπατζαϊ, Πλάκας, Παπαδόπουλος Αν, Τίτας (30’ Καματερός), Παπαδόπουλος Γ, Χάντι, Kllogeri, Myco.

 Χ.Ντ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply